EKONOMISK RAPPORTERING

Det återkommande arbetet

Det finns en mängd lagstadgade krav på företagets ekonomiska rapportering och detta omfattas bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer av. Gemensamt för dessa är även att de är återkommande och något som alla företag måste göra enligt lag, minst en gång varje år.

När räkenskapsåret är slut finns det en hel del att göra och mycket regler att hålla koll på. Många företag upprättar även periodbokslut, det kan vara månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Visst låter det som en hel del jobb? Vilken tur att vi på Bokföringsbolaget skiner upp som solar av att höra dessa ord!

Få hjälp med deklarationen

Digitalt arbetssätt – spara in på tid och pengar

Få hjälp med bokslut och deklaration

Fokusera på din verksamhet och låt oss hjälpa till med bokslut och deklarationer. Vi säkerställer att de lagar och regler som finns följs och jobbar för ett digitalt arbetssätt där både tid och pengar sparas in!

Oavsett om du driver en enskild firma eller är ägare av ett aktiebolag så finns det rapporteringskrav som Skatteverket och Bolagsverket ställer på svenska företag. Självklart är det av vikt att denna rapportering håller god kvalitet, och det kan vara svårt att få till på egen hand.

Vi hjälper dig att få koll på ekonomin genom att upprätta bokslut, årsredovisning, deklarationer och mycket mer. För att du ska få mer tid över till annat!

Vi anpassar våra tjänster
efter dina önskemål och behov

Det arbete vi gör granskas alltid internt och vi har även täta samarbeten med flera revisorer och skatteexperter, vilket säkerställer att du och ditt bolag kan vara säkra på att ni får korrekt rapportering. Vi håller tät dialog med våra kunder och jobbar gärna nära för att säkerställa att det vi gör är enligt era önskemål.

Har du ett litet bolag och hanterar bokföringen själv? Inga problem! Vi hjälper gärna till med delar av årstjänster såsom årsredovisning, stämmoprotokoll och K10-blankett.

Är du ägare av ett större bolag som behöver mer omfattande ekonomisk hantering? Det löser vi! Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov.

För oss är det viktigt att våra kunder får den hjälp de behöver och vill ha, oavsett om det handlar om ett par timmars arbete per år eller flera dagar i månaden. Vi hjälper dig!