Tjänster efter dina önskemål

Korta avtalsperioder
och flexibla lösningar

Vi tror starkt på att erbjuda flexibla lösningar till våra kunder, just för att allas behov ser olika ut. Våra kunder stannar hos oss för att de är nöjda med det vi gör, inte på grund av något annat. Därför är det av vikt för oss att ha korta avtalsperioder och anpassa våra tjänster så att de passar just dina önskemål.

Vi har lösningar som är helt digitala, men vi har även kunder som gärna kommer in med en pärm full av kvitton och fakturor – och det går ju också bra!

Våra tjänster omfattar bland annat löpande bokföring, bokslut, deklarationer och momsrapporter. Läs gärna mer om det vi kan hjälpa dig med under våra tjänster.

Är det kanske just dig vi vill nå ut till? Vi jobbar både med företag som aktiebolag och enskilda firmor, men även med bostadsrättsföreningar. Våra kunder är spridda över hela landet, men vårt kontor finns i Karlstad.

Nu sitter vi äntligen under samma tak

Bokföringsbolaget + P-G:s = Sant!

I början av 2023 aviserade vi att Bokföringsbolaget och P-G:s Redovisning går samman. I mitten av oktober gick flyttlasset till Östra Kanalgatan 10 och sedan dess sitter vi samlade här på Kanalkontoret i Karlstad.

Teamet på Bokföringsbolaget

Sofia Rydahl
VD

sofia@bokforingsbolaget.se 

0705 – 72 72 55

Sofia är VD för Bokföringsbolaget. På fritiden gillar hon att vara ute i naturen, på en vandring eller en golfrunda. På vintern är chansen större att träffa på henne i skidspåret eller susandes utför.

Julia Szatmari
Redovisningskonsult

julia@bokforingsbolaget.se
0733 – 360 130

När Julia inte jobbar hittar du henne ofta på gymmet. Hon älskar att resa och då helst till varmare breddgrader. Ibland är hon även ute och flyger i mindre plan, än så länge som co-pilot men man vet ju aldrig? Dessutom är Julia nybliven husägare, tillsammans med sambon Anders, så det blir även en hel del renoveringsarbete på schemat framöver.

Alice Lundgren
Redovisningskonsult

alice@bokforingsbolaget.se
0732 – 340 399

När hon inte jobbar umgås Alice gärna med vänner och familj. Helst i skidbacken eller på en solig strand! På vardagarna gillar hon att läsa, vara ute i naturen eller testa någon ny restaurang. Men när det vankas semester ger hon sig gärna ut och reser!

Marcus Johansson
Redovisningskonsult

marcus@pgsab.com
054 – 402 01 04

Marcus, som ursprungligen kommer från Åtvidaberg, jobbar som redovisningskonsult på P-G:s. På fritiden gillar han att ta sig an diverse maskinella renoveringsprojekt hemma i garaget, vara ute och resa och hitta på saker med familjen. Drömmen skulle vara en road trip i USA, eller varför inte en kryssning i Karibien! Okänd talang: Marcus har varit bandymålvakt i Allsvenskan.

Rickard Rydahl
Affärsutvecklare

rickard@bokforingsbolaget.se
0730 – 350 300

Rickard är, tillsammans med Sofia, ägare av Bokföringsbolaget Sverige AB. När han inte hänger på kontoret trivs Rickard bäst ute på vattnet och skulle nog gärna paddla eller vindsurfa till jobbet varje dag om han kunde… På vintern är det dock snowboard som står högst upp på listan.

Carina Planting-Gyllenbåga
Auktoriserad redovisningskonsult

carina@pgsab.com
054 – 402 01 01

Carina startade företaget P-G:s redovisningskonsult AB 1987. Hon är auktoriserad redovisningskonsult och klok som en uggla! På fritiden gillar Carina att resa, läsa och lyssna på musik. Okänd talang: Carina älskar att köra bil och har faktiskt jobbat som taxichaufför en gång i tiden!