Smidiga processer

Få hjälp med
att starta företag

För att du ska kunna fokusera på det blivande företagets verksamhet och allt vad det innebär, så finns vi här som stöd i allt det praktiska. Vi hjälper dig ha koll på alla de regler som finns och ser till att processen av att starta företaget går så smidigt som möjligt.

Starta företag

Det praktiska arbetet

Starta aktiebolag
eller enskild firma?

Vare sig du vill starta aktiebolag eller enskild firma så är det mycket att tänka på, då även ett mindre företag måste bokföra och registrera händelser på rätt sätt. Vilka avgifter du ska betala och hur du redovisar och deklarerar är sådant som du själv kanske inte har stenkoll på, eller tycker är så roligt. Det var ju inte på grund av allt det praktiska arbetet bakom bolaget som du bestämde dig för att starta eget… Bara lugn, detta kan vi hjälpa dig med!

Vilken företagsform ska du välja? Hur skriver du en affärsplan? Det är säkert många frågor som dyker upp när du går i tankarna att starta ett eget företag. Låt oss hjälpa dig med det praktiska, så att du kan lägga ditt krut på det blivande företaget och dess verksamhet.

Registrera, ansöka och driva… Ja det är mycket som ska göras när du ska starta ett företag. Vi vill hjälpa dig med detta och se till att allt blir korrekt. Det gäller att ha en bra affärsplan, men har du även koll på allt runtomkring som behöver göras? Så som att lämna in en skatte- och avgiftsanmälan, registrera företaget, bestämma bolagsform och välja företagsnamn, med mera. Det har vi koll på!

Vill du starta eget företag? Vi kan hjälpa dig!

Vi förvandlar dina idéer till en framgångsrik verksamhet. Kontakta oss idag!

  • Utvärdera bästa bolagsform
  • Bilda och registrera bolag
  • Finansiell rådgivning
  • Utveckla strategi för företagets verksamhet
  • Sätta rutiner för bokföring
  • Sköta deklarationer (inkomst-, skatte- och momsdeklaration)

Vi hjälper dig!

Starta eget företag