Ibland kan det kännas lite ensamt

Bolla dina tankar och idéer med våra rådgivare

Utöver löpande bokföring, redovisning och ekonomisk rapportering som du får av våra redovisningskonsulter, så kan du också få värdefull ekonomisk rådgivning. Som egenföretagare kan det ofta kännas lite ensamt och det är alltid bra att bolla tankar och idéer med någon erfaren – Så varför inte ta hjälp av våra rådgivare?

När det är dags att sälja eller avveckla din verksamhet kan vi hjälpa dig med ekonomisk rådgivning. Kanske är det dags att förvärva något nytt? Eller kanske vill du se över en potentiell investering? Spännande! Låt oss finnas där med goda råd och hjälpa dig längst vägen! Ekonomisk rådgivning kan hjälpa dig med många av företagets viktigare ekonomiska händelser och beslut.

Få ekonomisk rådgivning

Vi finns här för dig

Löner och aktieutdelning

Våra kompetenta konsulter har god erfarenhet av rådgivning rörande löner och aktieutdelning. Det kan kännas krångligt och svårt med alla lagar och regler som måste följas, så låt oss hjälpa dig.

Går bolaget riktigt bra och du vill ta ut mer i lön? Kul! Men hur mycket kan du ta ut i lön utan att åka på onödigt höga skattekostnader? Eller du kanske vill satsa på en ordentlig aktieutdelning? Yes! Men glöm inte alla regler som finns kring beslut om utdelning, skatt, med mera. Med ekonomisk rådgivning blir det lättare att ta ett bra beslut för både dig själv och ditt bolag.

Vill du satsa på någon stor investering, kanske spara pengar till pensionen, investera kapital i ett nytt bolag eller börja trappa ner… Oavsett vad målet är så kan det vara väldigt värdefullt med kompetent ekonomisk rådgivning.

Det är mycket att hålla koll på och många beslut som företagare behöver fatta för att få bolaget i rätt riktning. Låt oss lätta lite på bördan och hjälpa dig genom ekonomisk rådgivning.

Vi finns här för dig!